Здравейте, като купувах колата Алфа 156 1,8 '98 казаха, че имала аларма ,е как ли не я пробвах да я разпищя но нищо. Имам едно светодиодче от горната част на таблото по средата някаде близо до въздушните решетни, но изобщо не мига , дистанционо отделно нямам само това което е на ключа. Благодаря за вниманието
Известие
Collapse
No announcement yet.
Е, имам или нямам аларма ?????
Collapse
X
-
Простичко е, заключваш с бутона на ключа, отключваш с ключ в ключалката без да пипаш бутона и отваряш вратата.
Ако и тогава не се обади или я няма или е изключена или е изгорял бушона.
Всъщност като отключваш и заключваш с бутона на ключа някаква реакция има ли (светлинна, звукова)?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
-
Джамбазите редовно си мислят, че централното заключване = аларма. По-лошото е, че и много клиенти им се връзват на приказките...
Нямаш аларма, според това, което описваш. Само централно.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
след като има диода-има аларма....
а иначе светлинна реакция от мигачите имам и аз, но няма аларма...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
за имане-имаш, въпроса е какво е станало с нея...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеза имане-имаш, въпроса е какво е станало с нея...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеМоята като дойде с обемни датчици вътре, бутон-датчик за отворен преден капак и тромба отпред при казанчето за антифриза, да не би да имаше? Ни аларма, ни дистанционно, ни Господ... само остатъци от нея.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
.
С малкото ключе я пусни,ако някой я е спирал.
Намира се под капака на бушоните до пина на компа(под волана вляво)
Ако нямаш ключето,извади патрона,резни жиците му и ги дай на късоLast edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 20:34.155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
Comment
-
колегата AnastasKOSTOV-REX го е казал най-вярно според мен. Иначе за тези, които имат диоди и реакция на мигачите но без звук, замислихте ли се за самата сирена? Като се има предвид, че почти всичките фабрични аларми на алфа и фиат са по най-културен начин монтирани някъде извън купето, обикновено на място, където така хубаво да ги мокри, духа и облива кал и разтворена сол, вероятността да е "титнала" самата сирена не е за пренебрегване според мен...
Comment
-
И да е "титнала" сирената, при включена аларма и отваряне с ключ ще мигат мигачите и двигателя няма да запалиAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
Comment